Om oss

 

Välkommen till Framtidens Karriär – Sjuksköterska: Lediga jobb.

Vi som ligger bakom denna jobbsida är NextMedia som också är grundare och utgivare för publikationen Framtidens Karriär – Sjuksköterska, som erbjuder sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor inspirerande läsning om karriär- och utvecklingsmöjligheter inom yrket. Tidningen ges ut två gånger per år och publiceras också som webbtidning på www.sjukskoterskekarriar.se.

Sedan den första utgåvan 2012 har efterfrågan på en lättillgänglig jobbsida som enbart vänder sig mot sjuksköterskor ökat och därför lanserar vi nu Framtidens Karriär – Sjuksköterska: Lediga jobb.

Vår målgrupp är främst yrkesverksamma sjuksköterskor men även sistaårsstudenter på sjuksköterskeutbildningarna. Med denna sida vill vi förenkla rekryteringsprocessen mellan jobbsökande sjuksköterskor och arbetsgivare.

 

Har du frågor om hur någon av våra produkter eller tjänster fungerar hittar du förmodligen svaret i vår FAQ avdelning HÄR.

Har du synpunkter, eller önskar du komma i kontakt med någon av oss på Framtidens Karriär – Sjuksköterska: Lediga jobb, så kan du nå oss på : 08-559 20 229

Alternativt kan du skicka ett mail till oss i formuläret nedan.

 

Namn *

Företag

E-post *

Telefon

Ämne

Ditt meddelande