FAQ

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren.

Du klickar på annonsen du önskar ansöka till, när du scrollar ner längst ned i annonsen klickar du på ”ANSÖK HÄR”

Att lägga upp en enskild annons kostar 7900 kr exkl. moms. Önskar ni lägga upp flera jobb samtidigt finns det möjlighet till förmånliga paketpriser. Kontakta oss via info@ledigajobbssk.se så hjälper vi dig.

Vår målgrupp är yrkesverksamma och nyutexaminerade sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor. Vi har sedan 2012 publicerat tidningen Framtidens Karriär – Sjuksköterska som postas direkt hem till målgruppen två gånger om året och finns även som webbtidning på sjukskoterskekarriar.se

Jobbsajten har skapats efter att vi under flera år fått förfrågningar från både arbetsgivare och stora kontaktnät av sjuksköterskor om att skapa en jobbsajt som endast riktar sig mot sjuksköterskor. Sajten ska vara enkel att använda och endast innehålla relevanta annonser som riktar sig mot målgruppen yrkesverksamma och nyutexaminerade sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor.

Förutom att vi lägger upp alla platsannonser direkt här på www.ledigajobbssk.se, marknadsför vi även annonserna i vår webbtidning www.sjukskoterskekarriar.se med tusentals besökande sjuksköterskor varje månad. Annonserna sprids även via sociala medier direkt mot målgruppen samt i vårt nyhetsbrev till vårt stora kontaktnät av yrkesverksamma och nyutexaminerade sjuksköterskor.

Vänligen maila oss på info@ledigajobbssk.se så hjälper vi dig.