FAQ

Arbetssökande

Hur registrerar jag mig?

Klicka på Arbetssökande i menyn och välj Registrera dig

Varför registrera mig?

För att kunna söka jobb via vår jobbsajt vill vi att du är en registrerad medlem, med egna inloggningsuppgifter. Detta säkerställer mer seriösa ansökningar till arbetsgivarna.

Registreringen tar endast 2 minuter och som registrerad medlem kan du även välja att delta i våra undersökningar mot sjuksköterskor, bevaka nya jobb som passar dig och hålla koll på dina ansökningar etc.

Vem tar del av mina uppgifter? (Behandling av personuppgifter)

När du söker en tjänst behöver vi spara och behandla personuppgifter om dig så som namn, epost, CV, personligt brev, telefonnummer. Syftet med insamling av informationen är för att kunna avgöra om du är lämpad för det aktuella jobbet samt att kunna kontakta dig.

Dina uppgifter kommer att sparas så länge jobbet ligger aktivt.

De personuppgifter vi behandlar om dig delas med arbetsgivaren som tillhandahåller jobbet.

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig eller för att begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på: info@ledigajobb.se

Hur söker jag ett ledigt jobb?

Du klickar på annonsen du önskar ansöka till, när du scrollar ner längst ned i annonsen klickar du på ANSÖK. (Detta fungerar om du är registrerad medlem, du registrerar dig snabbt på 2 minuter under ’Arbetssökande’). Fyll i dina uppgifter och bifoga CV och ev. personligt brev.

Arbetsgivare

Hur går jag tillväga för att annonsera på Framtidens Karriär – Sjuksköterska: Lediga jobb?

Du kan alltid kontakta oss direkt på 08 – 559 20 229 om du vill prata med oss, eller skicka ett mail på info@ledigajobbssk.se. Du kan även gå in och registrera dig som arbetsgivare och då själv ta del av våra paketerbjudanden och beställa ditt paket direkt via ditt konto. Så fort du har beställt ett annonspaket kan du börja annonsera hos oss.

Vilka nås av mina platsannonser på Framtidens Karriär – Sjuksköterska: Lediga jobb?

Förutom att vi lägger upp alla platsannonser direkt här på www.ledigajobbssk.se, marknadsför vi även annonserna i vår webbtidning www.sjukskoterskekarriar.se med tusentals besökande sjuksköterskor varje månad. Annonserna sprids även via sociala medier direkt mot målgruppen samt i vårt nyhetsbrev till vårt stora kontaktnät av yrkesverksamma och nyutexaminerade sjuksköterskor.

Vem kan lägga ut en platsannons på Framtidens Karriär – Sjuksköterska: Lediga jobb?

Arbetsgivare som erbjuder tjänster mot sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor kan registrera sig och lägga upp lediga jobb.

Vad kostar det att lägga upp en platsannons?

Att lägga upp en enskild annons kostar 3900kr exkl. moms. Önskar ni lägga upp flera jobb samtidigt lönar det sig att kontakta oss och få erbjudanden om förmånliga paketpriser. Kontakta oss på 08-559 20 229 eller skicka ett mail.

Hur hanterar jag mina ansökningar?

Logga in på ditt konto under Arbetsgivare. Klicka på hantera annonser/ansökningar. Där får du en överblick av dina ansökningar när du klickar på dina annonser. Du kan där välja att flagga dina ansökningar för att lättöverskådligt se vilka ansökningar du önskar gå vidare med.

Hur hanterar jag mina annonser?

Logga in på ditt konto under Arbetsgivare. Klicka på hantera annonser/ansökningar. Där kan du redigera din annons.

Hur skapar jag en ny annons?

Logga in på ditt konto under Arbetsgivare. Klicka sedan på ’Skapa annons’ och följ några enkla steg till att skapa en ny annons som publiceras samma vardag.

Hur registrerar jag mig?

Klicka på Arbetsgivare i menyn och välj Registrera dig. Följ sedan några enkla steg för att slutföra registreringen och få möjligheten att skapa platsannonser, ta emot ansökningar, lägga upp nya events etc.

Allmänt

Varför Framtidens Karriär – Sjuksköterska: Lediga jobb?

Jobbsajten har skapats efter att vi under flera år fått förfrågningar från både arbetsgivare och stora kontaktnät av sjuksköterskor om att skapa en jobbsajt som endast riktar sig mot sjuksköterskor. Sajten ska vara enkel att använda och endast innehålla relevanta annonser som riktar sig mot målgruppen yrkesverksamma och nyutexaminerade sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor.

Vilken är målgruppen för jobbsajten?

Vår målgrupp är yrkesverksamma och nyutexaminerade sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor. Vi har sedan 4 år tillbaka publicerat tidningen Framtidens Karriär – Sjuksköterska som postas direkt hem till målgruppen 2 ggr om året och finns även som webbtidning på sjukskoterskekarriar.se

Vilka ligger bakom Framtidens Karriär – Sjuksköterska: Lediga jobb?

Läs mer om oss i menyn