Region Östergötland

Ort
Linköping
Organisationsnummer
23 21 00-0040

Information

Är du nyfiken på att jobba i Region Östergötland? Eller jobbar du redan i landstings-/regionvärlden och funderar över hur det skulle vara att bo och arbeta i Östergötland? Låt oss göra valet lite enklare för dig.

I en av Sveriges mest intressanta och expansiva regioner kan du få en kombination av det bästa – både när det gäller arbete och boende. Region Östergötland rymmer både det högspecialiserade universitetssjukhuset och den lilla mottagningen i närsjukvården. Du kan välja det stora, avancerade om det lockar dig eller det lilla den dag du känner att det passar bättre. Du kan slå dig ned i en stuga på landet, i ett hus nära havet eller mitt i en myllrande universitetsstad. Vad du än väljer har du aldrig långt till jobbet.

I Region Östergötland håller vården en hög kvalitet – det visar patientenkäter, öppna jämförelser och olika rankinglistor. Hos oss står utvecklingsfrågorna högt på agendan. Här får du en stabil arbetsgivare, där vi strävar efter att just din kompetens tas tillvara och där du får den utveckling i jobbet du behöver.

Aktuella lediga jobb på Region Östergötland

För närvarande har denna arbetsgivare inte några öppningar.