Micromedic AB

Ort
Stockholm
Organisationsnummer
556949-0153

Information

Micromedic AB etablerades i januari 2014. Vi började som distributör av Leica Microsystems alla produkter i Sverige, tillsammans med vårt moderbolag Ortomedic AS har vi sedan utvecklat vårt samarbete med Leica Microsystems. 2015 tog vi in produkter från andra kända tillverkare, anställde fler personer med kunskap om de nya produkterna och fortsätter att vidareutvecklade verksamheten.

Micromedic leverera kvalitetsprodukter till universitet, sjukhus och industri. Vi erbjuder enbart produkter från världens ledande tillverkare. Genom en nära dialog med våra leverantörer deltar vi i forskning och utveckling.

Micromedics medarbetare har bred erfarenhet och kunskap, de har forskat själva och/eller haft liknande utmaningar som våra kunder. Genom att fokusera lika mycket på våra kunders vardag som på våra produkters egenskaper bidrar det till att vi kan omvandla utmaningar till lösningar.

Micromedic ser service i ett helhets-perspektiv. Vi hjälper våra kunder att välja rätt produkt, tillhandahåller kunskap om produkt- och applikationsområde och vi erbjuder teknisk service genom egen organisation.

Aktuella lediga jobb på Micromedic AB

För närvarande har denna arbetsgivare inte några öppningar.