Sjuksköterska till Kardiologi/HIA, Solna

This job posting expired and applications are no longer accepted.
REGION STOCKHOLM Publicerat: 2021-06-17
Ort
Stockholms län
Anställningsform:
Heltid
Yrkesområde
Hjärtsjukvård
Antal tjänster
1
Sista ansökningsdag
2021/07/07
Län / område
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu finns det möjlighet att bli en del av vårt team, ta chansen och sök jobb hos oss!
Om Oss
Vårdavdelning 1 har totalt 26 vårdplatser.  Hos oss får du möjligheten att utnyttja hela din kunskap och kompetens som sjuksköterska, samtidig som du kommer att skaffa dig nya erfarenhet på en avdelning som behandlar patienter med akuta koronara syndrom såsom hjärtinfarkt och instabil angina men även allvarliga arytmier och akut hjärtsvikt. 
Vårdavdelning 1 fungerar även som en mottagande avdelning för alla akuta ST-höjningsinfarkter i Stockholm på jourtid och helger för koronarangiografi och PCI. Vi har också ett nära samarbete med Visby, Norrtälje samt Sörmland.
På vårdavdelning 1 bedrivs också ett aktivt sekundärpreventivt arbete dels under själva vårdtiden men också i form av samarbete med hjärtmottagningen efter vårdtiden. Allt för att patienten ska få en optimal vård men likaså hjälp med livsstilsförändringar etc. Vårdtiderna är korta, runt 2-3 dagar.

På vårdavdelning 1 samarbetar följande flöden:Kranskärl, klaff, arytmi (bradykardi och takykardi), Hjärtsvikt
Du kommer att arbeta tillsammans med andra sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och fysioterapeuter.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett stimulerande, utmanande och mycket lärorikt arbete som sjuksköterska
Individuellt introduktionsprogram på 4 veckor
Individuell inskolning anpassat till verksamhet, dina tidigare erfarenheter och kompetens. Som nyexaminerad sjuksköterska har du alla möjligheter att känna dig trygg och att växa i rollen.
Ständig kompetensutvecklings genom föreläsningar och våra interna utbildningar
Möjlighet till att ansöka om personalbostad under en visstid
Möjlighet till specialistutbildning inom kardiologi med bibehållen lön
Möjligheten att arbeta inom alla flöden samt rotation till interventionslabben.
Vi är ett team som ser att alla mår bra på jobbet och lyckas med sitt uppdrag och du kommer att få kontinuerligt stöd från våra erfarna sjuksköterskor
Vi har ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser varje individ och strävar efter att du får de bästa förutsättningarna för din fortsatta professionella utveckling.
Vi strävar efter att våra medarbetare ska känna delaktighet, stolthet och ansvar för den verksamhet vi bedriver. Vi är stolta över att vara en del av universitetssjukvården och ser det som självklart att arbeta kontinuerligt med kvalitetsförbättring, utbildning och forskning.  
Vi söker:
Vi söker dig som brinner för att arbeta inom kardiologi samt vill utvecklas inom området. Som person är du delaktig och engagerad i ditt arbete. Vidare är du initiativtagande och vill driva förbättringsarbeten tillsammans med kollegorna på avdelningen. Du har en god kommunikationsförmåga då det är av stor vikt att kommunikationen fungerar väl mot både kollegor såväl som mot patienter. Vårt team är vår viktigaste resurs och vi ser att du har god samarbetsförmåga och ser till laget före jaget.
Vi söker både dig som vill arbeta dag/kväll samt dig som är intresserad av att arbeta natt.  Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom en slutenvårdsavdelning.
Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. 
Erfarenhet inom kardiologi, akutsjukvård eller intermediärvård är meriterande. 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.
Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi.

Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård i både Solna och Huddinge.



Relaterade jobb