ASIH Hisingen söker sjuksköterskor för timvikariat

This job posting expired and applications are no longer accepted.
Göteborgs kommun Publicerat: 2021-01-19
Ort
Västra Götalands län
Anställningsform:
Deltid
Yrkesområde
Hemsjukvård/ASIH/SSIH
Antal tjänster
1
Sista ansökningsdag
2021/02/02
Län / område
Västra Götaland

Arbetsbeskrivning

Göteborg befinner sig mitt i ett utvecklingssprång. Staden växer kraftigt och arbetar för att bli en grön och nära storstad. Utmaningarna är många och komplexa. Staden ska leverera välfärdstjänster till en växande befolkning samtidigt som det sker betydande utveckling inom stadsutveckling och infrastruktur. Staden har också ett starkt fokus på arbetet med social hållbarhet för att skapa jämlika livsvillkor för göteborgarna. Ambitionen är att göra Göteborg till en föregångsstad, en stad som tillhör alla. En livlig, tolerant och välmående stad. En hållbar stad öppen för världen.

I Göteborgs stad finns idag 54 äldreboende i kommunal regi, 340 korttidsplatser och 30 öppna träffpunkter för seniorer. Cirka 8400 personer är beviljad hemtjänst och omkring 15 000 personer får kommunal hälso- och sjukvård varje år. Den nya förvaltningen för äldre samt vård och omsorg kommer bestå av över 8000 medarbetare som gemensamt driver den verksamheten varje dag. Vi kommer ha ett stort fokus på att utveckla kultur, förhållningssätt samt styrning- och ledning för att skapa bästa förutsättningar för kärnverksamheten. Vi söker dig som brinner för utmaningen att bygga upp en nyskapande och modern organisation.

ARBETSUPPGIFTER
Är det du som gör det möjligt att bo kvar hemma? Vi behöver dig! Nu söker vi dig som är sjuksköterska till ASIH (avancerad sjukvård i hemmet) - område Hisingen.

ASIH teamet på Hisingen är ett av totalt fyra team i Göteborgs stad som arbetar med avancerad sjukvård i hemmet och då framförallt vård med palliativ inriktning. Idag kan vi göra ganska mycket hemma hos patienten, tack vare ett nära samarbete med läkarna och genom gemensamma besök ökar det förutsättningarna att behandla våra patienter i deras hem. Du möter en del barn men främst vuxna samt närstående. Du arbetar självständigt och gör egna bedömningar samtidigt som du har ett stöd av teamet som består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare och kurator. Vid behov har du möjlighet att få stöd av kollegor i teamet.

Tjänsten är en timanställning där du tillhör område Hisingen. Vi utgår från lokaler på Bror Nilssonsgata 5 på Lindholmen.

Vem blir din chef?
Mia Saarni är som chef tydlig, lyhörd och orädd i sitt ledarskap. Enligt hennes medarbetare är hon tillgänglig, lösningsfokuserad och trivs med att lösa problem ihop med andra. "Mina ledord är att våga fråga annars får du inget veta. I min roll som chef i ASIH (Avancerad sjukvård i hemmet) ser jag mig själv idag främst som en ledare men när det krävs agerar jag chef. Jag ser medarbetarnas styrkor och utmanar dem för att de ska utvecklas och växa i sin roll. Jag tror på individuella kompetensplaner för medarbetarna utifrån vart de befinner sig i livet och deras karriärsmål."
Läs mer om Mia på Linkedin: https://www.linkedin.com/in/mia-saarni-668520ab/

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av yrket är meriterande men inget krav för tjänsten. Då vi arbetar inom ett stort geografiskt område är B-körkort och god körvana ett krav.

I tjänsten kommer du att arbeta självständigt till stor del, samtidigt som du ingår i team med andra professioner som är viktiga för patienten. Vi ser därför att det är viktigt att du kan samarbeta med dina kollegor för att kunna ge våra patienter bästa tänkbara vård. För oss är det också viktigt att du är en ansvarsfull medarbetare som förstår vikten av ditt arbete och hur det påverkar andra. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och använder din tid effektivt. En viktig del i ditt uppdrag är mötet med patienten och dess närstående. Du har ett gott bemötande där du kan visa respekt, hänsyn och empati.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under annonseringstiden. Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Som medarbetare i Göteborgs Stads Äldre samt vård- och omsorgsförvaltning jobbar du för en meningsfull vardag och service av hög kvalitet för alla invånare. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi är Göteborg.

Vad kan vi erbjuda dig?
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.



Relaterade jobb