Sjuksköterska 100% Slomarps vårdboende Mjölby

This job posting expired and applications are no longer accepted.
Norlandia Care AB Publicerat: 2020-11-30
Ort
Östergötlands län
Anställningsform:
Heltid
Yrkesområde
Vård av äldre/Geriatrik
Antal tjänster
1
Sista ansökningsdag
2021/01/08
Län / område
Östergötland

Arbetsbeskrivning

Norlandia erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, förskolor och patienthotell. Vår mångåriga erfarenhet av pedagogik och lärande, hotellservice och restaurangverksamhet, vård och omsorg är en unik plattform i vårt dagliga arbete med att skapa dagens och framtidens tjänster. Vårt ledord gott liv - varje dag innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus.
Norlandia ingår i Norlandia Health & Care Group AS, en norsk koncern med säte i Oslo. Koncernen är privatägd med en gemensam ägarfilosofi om ett långsiktigt ägarskap och ett systematiskt kvalitetsarbete på alla nivåer för ökad kvalitet i våra erbjudna tjänster. Norlandias svenska huvudkontor är placerat i Stockholm.
Slomarps vårdboende med demensinriktning är ett särskilt boende som drivs av Norlandia på uppdrag av Mjölby kommun. Verksamheten består av 92 lägenheter fördelat på 5 avdelningar. Inkluderat korttidsboende samt växelvård. Det finns även en biståndsbedömd dagverksamhet och en restaurang i huset. På Slomarp arbetar verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, teamledare, undersköterskor, kockar, sjuksköterskor och arbetsterapeut. Till Norlandias vårdboende Slomarp i Mjölby söks en legitimerad sjuksköterska.
En sjuksköterska inom Norlandia är en värdefull nyckelperson och vi söker dig som är skicklig i din yrkesroll och som tycker om att möta människor i olika situationer. Du är samarbetsvillig och tycker om att arbeta både självständigt och i team. För att trivas hos oss är det viktigt att du vågar fatta egna beslut. Du har ett flexibelt arbetssätt samt god förmåga att leda och fördela arbetet. Vi vill att du har en tydlig handledarroll för omvårdnaden, är ett föredöme och förmedlar glädje och energi. Du arbetar med omtanke i allt du gör med ett stort eget ansvar och har förmågan att prioritera och leda andra även vid förändrade omständigheter. Flexibilitet och kollegialt samarbete är av stor vikt i uppdraget.
Som sjuksköterska på Slomarps vårdboende är du en viktig del i teamet som består av sjuksköterskor, omvårdnadspersonal och arbetsterapeut. Totalt 3 sjuksköterskor har omvårdnadsansvar för ca 90 boende. Slomarp har även en nära och välfungerande läkarsamverkan. Din kompetens är mycket viktig och utöver sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska medverkar du i kvalitetsgrupper och har möjlighet att vara med och utveckla verksamheten.
Vi söker dig som har en svensk legitimation som sjuksköterska samt har erfarenhet och hög kompetens inom äldreomsorg. Du delar vår värdegrund och vision (www.norlandia.se).
Det är viktigt att du bidrar till ett gott arbetsklimat för omvårdnadspersonal, boende, närstående och kollegor. Du ska kunna svenska språket samt uttrycka dig väl i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.
Det är meriterande om du har flera års erfarenhet som sjuksköterska inom aktuellt verksamhetsområde.
Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag och inga röda dagar.
Som anställd i Norlandia erbjuder vi bland annat:
Friskvårdsbidrag.
Rabatter och erbjudande på våra hotell och stuganläggningar.
Rabatt på Norweiganflyg.

Norlandia är medlem i Vårdföretagarna.
Intervjuer sker löpande och antällning kan komma att ske innan ansökningstiden har gått ut.
Ansökningar som inte erhåller formell kompetens kommer att sorteras bort.
Företaget tillämpar provanställning.
Läs mer om Norlandia på www.norlandia.se
Välkommen med din ansökan!

Kontakt

susanne.hallberg.brandt@norlandia.com



Relaterade jobb