Sjuksköterska till Protescentrum, Ortopedavdelning 3, Lindesbergs lasarett

This job posting expired and applications are no longer accepted.
REGION ÖREBRO LÄN Publicerat: 2020-11-18
Ort
Örebro län
Anställningsform:
Heltid
Yrkesområde
Ortopedi
Antal tjänster
1
Sista ansökningsdag
2021/01/04
Län / område
Örebro

Arbetsbeskrivning

Vi vill utveckla vår verksamhet tillsammans med dig!

I Lindesberg satsar vi på att vara ett ledande centrum för proteskirurgi och på avdelning 3 vårdar vi patienter som opereras och får en ny höft- eller knäled till följd av artros. Vi vårdar också patienter som fått någon form av komplikation inom området för vår specialitet, bland annat protesinfektioner, protesnära frakturer eller proteslossning.

Vi har också ett akutuppdrag inom övrig ortopedi. Vi är stolta över vår högspecialiserade vård och den höga patientnöjdheten. På avdelningen finns erfarna sjuksköterskor och vi fokuserar mycket på kollegialt stöd vilket gör att vi tror att du kommer att trivas hos oss, oavsett om du är ny i yrket eller har erfarenhet från annan specialitet.

Arbetsuppgifter:
Som ortopedsjuksköterska arbetar du som arbetsledare inom vårdlag med hög kvalitet på omvårdnads- och patientarbete, läkemedelshantering samt pre- och postoperativ vård. Vården bedrivs med patienten i centrum och i nära samarbete mellan flera professioner så som sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, rehabassistent, arbetsterapeut och läkare. Handledning av studenter och praktikanter ingår i arbetet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från opererande och eller akutverksamhet är meriterande men inte ett krav.

Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo i samarbete med andra professioner och med patienten i fokus. Du har en god kommunikativ förmåga, behärskar god svenska i tal och skrift samt har en positiv inställning och förmåga att arbeta flexibelt! Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning 100 %, helgtjänstgöring ingår.
Dag/kväll alternativt natt.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Malin Andersson, avdelningschef, ortopedmottagning & avdelning 3, Lindesberg
Telefon: 0581-855 25
E-post: malin.andersson2@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Maria Blidgren
E-post: maria.blidgren@regionorebrolan.se

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2021-01-04. Urval och intervjuer sker fortlöpande, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Ortopediska kliniken är en länsklinik som bedriver universitetssjukvård och kliniskt forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Kliniken bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom kliniken pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.



Relaterade jobb