Sjuksköterska med chefstödsuppdrag till Onkologiavdelning i Lund

This job posting expired and applications are no longer accepted.
REGION SKÅNE Publicerat: 2022-01-11
Ort
Skåne län
Anställningsform:
Heltid
Yrkesområde
Chef- och ledarskap
Antal tjänster
1
Sista ansökningsdag
2022/02/08
Län / område
Skåne

Arbetsbeskrivning

Gör skillnad. Varje dag.

Onkologiavdelning 87 är en högspecialiserad vårdavdelning som framförallt behandlar diagnoserna lymfom, sarkom och urologisk cancer. Avdelningen befinner sig just nu i en mycket spännande fas med uppstart av nya avancerade behandlingar. Även fas 1-enhet för kliniska prövningar finns vid avdelningen.

Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig kompetensutveckling och delaktighet i avdelningens utvecklingsarbete. Hos oss finns möjlighet till att komplettera befintliga kunskaper genom verksamhetsområdets internutbildningar, externa utbildningar och med lärande på plats. Avdelningen har ett tillåtande och lärande arbetsklimat där du som undersköterska har en viktig roll.

Verksamhetsområde (VO) hematologi, onkologi och strålningsfysik svarar för all icke-kirurgisk cancersjukvård och forskningsbaserad utveckling i södra sjukvårdsregionen, med en befolkning på cirka 1,6 miljoner invånare. Verksamhetsområdet har öppen- och slutenvårdsenheter i Malmö, Lund och Helsingborg.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar dig som har god servicekänsla, initiativförmåga samt trivs med en arbetsdag som har många varierande arbetsuppgifter!

Vi erbjuder en självständig tjänst där du fungerar som ett personal- och löneadministrativt stöd åt enhetschefen, men även som support åt våra medarbetare i frågor inom ditt ansvarsområde. Du arbetar som chefstöd på cirka 60 procent och klinisk inom din yrkesroll på avdelningen på cirka 40 procent. Du arbetar en av fem helger.

Du kommer att ansvara för och arbeta med den dagliga bemanningen inklusive frånvarohantering och administrering i HR-fönstret samt assistera i ekonomisystemet Raindance. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara behjälplig vid semesterplanering och andra administrativa arbetsuppgifter. Du kommer även ansvara för inköp till avdelningen, förberedelser inför nyanställningar och registreringar och administrering av nya PM samt vara behjälplig med minnesanteckningar.

Du kommer arbeta nära enhetschef och avdelningens driftsjuksköterska samt samordnare.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har någon av följande utbildningar: sjuksköterskeutbildning, undersköterskeutbildning, medicinsk sekreterarutbildning eller annan administrativ utbildning. Påbyggnadsutbildningar eller utbildning inom administration, alternativt andra relevanta utbildningar för tjänsten är meriterande men inget krav. Det är en stor fördel om du har arbetslivserfarenhet från slutenvården och/eller har erfarenhet av liknande roll. Du har du goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och behärskar Microsoft Office-paketet väl. Vidare är det meriterande men inget krav om du har kunskaper i HR-fönster och Raindance. Likaså om du har kännedom om schemamodeller och avtal som reglerar arbetstider inom vården.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en positiv person som eftersträvar att alltid ge en god service med hög kvalité. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Därtill är du en person som gärna tar egna initiativ för att utveckla verksamheten, samt uppskattar värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Annonsen är publicerad inom flera yrkeskategorier, du kommer därmed att slussas vidare när du söker jobbet. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso- och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.



Relaterade jobb

Jobb och plats
Publicerad
2024-04-26
Sjuksköterska till SÄBO i Vingåker   Södermanlands län
2024-04-26